Blog

May 30, 2017

S.C. Ecosal Serv SRL cu sediul social în Dobroesti str. Cuza Voda, nr.34, jud. Ilfov, înregistrată la ORC: sub nr. J23/2627/2010, CUI: 27472293 , anunţă demararea procedurii de recrutare, evaluare si selectie pentru ocuparea posturilor de membri in Consiliul de Administrație, conform prevederilor art. 29 si art. 60 din OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

        Societatea Ecosal Serv Srl cu sediul social în com. Dobroești, str. Cuza Vodă, nr. 23, județ Ilfov este persoană juridică română, forma de organizare fiind societate pe acţiuni. Acţiunile sunt deţinute integral de unităţi administrativ – teritoriale din judeţul Ilfov.

Societatea Ecosal activeaza in domeniul servicilor comunitare de utilitati publice si are ca principala activitate serviciul de salubrizare.

Detalii privind conditiile de participare si criteriile de selectie le regasiti AICI

May 29, 2017

Pentru ca vrem o comuna mai curata, servicii de salubritate la standarde Europene,acoperirea tuturor cerintelor de colectare, primaria comunei Dobroesti a aprobat achizitionarea a 3 masini noi in vederea reinnoirii parcului auto al Ecosal Serv.

Suntem aproape de definitivarea achizitiei si speram ca activitatea de ridicare a deseurilor si cea de curatenie sa fie mai facila odata cu  intrarea in posesie a noilor autoutilitare.

May 26, 2017

Am inceput campania de curățenie in  comuna Dobroesti.

Echipa de salubrizare munceste  pentru a îndepărta gunoaiele de pe perimetrul comunei.  Au debutat actiunile de cosit iarba de pe spatiile publice, s-au plantat pomi, gazon si flori pe arterele principale.

Ca și dumneavoastră, și noi ne dorim să avem o comuna cât mai curata și mai îngrijita. Înainte de toate, trebuie să înțelegem, toți cei care locuim în comuna Dobroesti, că fără a respecta regulile privind curățenia nu vom ajunge nicăieri și, prin urmare, toți cei care aruncă resturile menajere sau alte tipuri de deșeuri la voia întâmplării vor plăti amenzi.

De asemenea va rugam sa ne acordati sprijinul in sesizarea furturilor  pomilor sau florilor plantate pentru a evita vandalizarea aspectului comunei in care locuim.

În același timp, va informam pe toți cei care nu vor să-și respecte concetățenii și care vor continua să depoziteze gunoi pe spațiul public, că administrația locală va aplica amenzi. La fel se va întâmpla și în caz...

May 26, 2017

Conform  Legii 111/2016  Ecosal Serv isi va reinoi structura prin Crearea unui corp de funcţionari profesionist, bazat pe principiul răspunderii manageriale şi pe delegarea eficace a autorităţii, precum şi pe recrutarea, formarea, evaluarea şi remunerarea efectuate în condiţii echitabile şi transparente.

Este de la sine înţeles că fără crearea unui serviciu public profesionist şi responsabil este imposibilă realizarea sarcinilor care se refera la mentinerea unui climat placut si curat.

May 26, 2017

Crearea unui sistem informaţional modern constituie, indiscutabil, o pârghie de modernizare a administraţiei publice. În acest sens, s-au produs schimbări esenţiale şi în cadrul Ecosal Serv. Aceasta se referă la crearea unui site  şi la folosirea unor tehnologii informaţionale moderne în domeniul documentării administrative si a comunicarii directe cu locuitorii comunei, in ceea ce priveste partea de salubritate.

Ne dorim sa fim mai aproape de cetatenii comunei Dobroesti si sa solutionam toate problemele ce intervin pe obiectul de activitate ce ne defineste ca societate.

Please reload

Featured Posts

Noi inceputuri

May 26, 2017

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Str. Cuza Voda, Nr. 23, Comuna Dobroesti, Ilfov, cod postal: 077085, Romania

info@ecosal-serv.ro

  • Facebook

Tel: 

0749118018

0749118015

office@ecosal-serv.ro