Blog

Noi inceputuri

Am inceput campania de curățenie in comuna Dobroesti.

Echipa de salubrizare munceste pentru a îndepărta gunoaiele de pe perimetrul comunei. Au debutat actiunile de cosit iarba de pe spatiile publice, s-au plantat pomi, gazon si flori pe arterele principale.

Ca și dumneavoastră, și noi ne dorim să avem o comuna cât mai curata și mai îngrijita. Înainte de toate, trebuie să înțelegem, toți cei care locuim în comuna Dobroesti, că fără a respecta regulile privind curățenia nu vom ajunge nicăieri și, prin urmare, toți cei care aruncă resturile menajere sau alte tipuri de deșeuri la voia întâmplării vor plăti amenzi.

De asemenea va rugam sa ne acordati sprijinul in sesizarea furturilor pomilor sau florilor plantate pentru a evita vandalizarea aspectului comunei in care locuim.

În același timp, va informam pe toți cei care nu vor să-și respecte concetățenii și care vor continua să depoziteze gunoi pe spațiul public, că administrația locală va aplica amenzi. La fel se va întâmpla și în cazul în care se refuză semnarea unui contract de salubrizare, mizându-se pe faptul că Primăria va ridica gunoiul oricum, pe bani publici, adică pe banii celorlalți contribuabili.

Suntem de abia la început de drum. Numai împreună putem reuşi. Dar să înţelegem clar care ne sunt drepturile şi responsabilităţile. Bunicilor noştri nu le dădea nimeni mizeria din faţa casei. Pe vremuri se aplicau amenzi mari. Noi nu vrem să recurgem la soluţii extreme. Mai bine prevenim decât să tratăm

Tags

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Str. Cuza Voda, Nr. 23, Comuna Dobroesti, Ilfov, cod postal: 077085, Romania

Tel: 

0749118018

0749118015

office@ecosal-serv.ro